Säljer mina benskydd!

Säljer mina senskydd i märket Zandona Carbon Air. Inköpta för över ett år sedan men endast använda några få gånger då de är för stora för Chickan.

Smidiga och spännet av kardborre gör att man kan spänna dom precis lagom hårt.

Köpte dom för över 1000kr, minns inte riktigt. (Tror ca.1200kr)

Säljer för 600kr! Mejla mig för mer info! fridawygler@outlook.com


Beskrivning av skydden!

CARBON AIR senskydd är 100% tillverkad i Italien och utvecklade för att skydda hopphästarna mot slag på frambenets kota och skenben samtidigt som de ger stöd åt senan. Skal av TPU med olika tjocklek och andasfunktion tack vare perforerat neopren och 6 lufthål över kotan. Mellan TPU-skalet och neoprenstödet finns ett lager av Gel-Tech vid extra utsatta områden för stötdämpande effekt och behaglig vaddering. Under skalet finns även kolfiberelement som termiskt isolerar senan från värmen orsakad av yttre friktion samtidigt som det ökar det mekaniska motståndet vid slag. Insidan, vid böjsenan, finns en flexibel zon för maximal rörelsefrihet. Storleken och den absolut ergomiska formen har utvecklats genom att kopiera benstrukturen in i minsta detalj för perfekt placering utan stressmoment.”

Perfekt vilodag

I måndags hade Chickan en lugn dag på planeringen när jag, en helt perfekt sådan. Jag ryktade länge. Borstade igenom svans och oljade hovar. Tog min massageborste och masserad rygg och hals. Chickan stod och somnade så skönt tyckte hon det var. Efter det gick jag med henne en lång promenad på asfalt och halvvägs gick vi upp och ner för en brant backe. Gick hem och smorde in ben och rygg med arnika. Perfekt vilodag helt enkelt!

IMG_2780

 

Wow- Scarabéus 

Fick hem ett otroligt spännande paket på posten idag. Fantastiskt fina produkter från Scarabéus. Hade inga som helst förväntningar då jag aldrig hört talas om det här märket innan. Men alltså wow. Sitter så bra och är så skönt material i alla kläder! Tanken är att jag ska testa deras kläder och ge ett omdömme om dom. Och änsålänge är det bara wow!! 


I sammarbete med Scarabéus

Tips på fynd!!

Galoscher!!! Hittade världens smartaste grej som jag införskaffat. När man går banan och de nyputsade stövlarna blir leriga. Från och med nu ska jag alltid ha med dessa på tävling och bara dra på  stövlarna till bangång och så kan man ta av dem när man sitter upp. Så enkelt. Och vet ni de kostade bara 29kr på XXL. Haha snacka om fynd alltså!

   
 

Himalaya salt

Chickan totalt älskar sin rosa himalaya saltsten. Hon fick den i julklapp av farmor och hon har slickat upp mer än halva. Absolut något att rekommendera till hästar som kanske inte är så förtjusta i vanliga saltstenar. 🙂

Finns i hööks butiken för 49kr, så värt! 

   

så fin!

Alexandra som jag och Emelie besökt 2 gånger i Tyskland delade en film på en av hästarna jag red när jag var där. Var kär i den redan då och den har blivit såå fin! Det var såå roligt och lärorikt att vara där! Hoppas på att jag och Emelie kan åka dit snart igen!

Quenny f.2009

Måste bara säga att om ni letar efter hästar med topstam och med otrolig hoppkapacitet så har familjen Witt flera riktiga stjärnor! Så tveka inte på att kontakta Stall Witt!