Söndag like this <3

Bara ligger i soffan o myser. Oliver ser fotboll och Wilda och jag halvsover. Ska ligga här i några timmar innan jag tar tag i att börja jobba. Behöver sånna här dagar ibland. 

Vilken underbar höstmorgon

Pappa ringde och jag kastade mig upp ur sängen. Skulle springa ner och lämna en sak till honom utanför lägenheten. När jag kom ner kände jag bara WOW. Alltså vädret 😀 solen lyste, inte ett moln, riktig frisk och kylig luft. Helt underbart!! 

så vackert!!

Fredag och så nära mitt sista höstlov jag kan komma

Som rubriken lyder. Det slog mig idag. Sista höstlovet börjar nu. Shit. Mitt 12e och sista höstlov. Det ska iaf firas med mina underbara vänner <3333 jag och Oliver ska vara utklädda till Sandy och Danny i Grease!! 🙂 

Vad gör jag om ett år? Har jag kvar alla dessa underbara vänner eller är jag någonstanns i Europa på en hästgård och rider? Vem vet?

En vanlig tisdag i mitt liv just nu.

05.30 väckarklockan ringer jag snoozar och går upp 05.40.

06.10 Går hemifrån och tar bilen till jobbet och är på plats 06.25.

07.00 åker jag från jobbet och till stallet.

07.10-07.45 befinner jag mig i stallet, mockar och fixar allt.

08.00 hem och sova.

09.30 gå upp, snabbkäka frukost.

10.00 Vara iväg på ett ärende inom jobbet.

11.00 Möte för ett annat jobb.

11.30 På plats på skolan och börjat plugga. Käkar lunch och har en lektion i Matte 4 =svår kurs.

15.00 Slutar skolan och tar bilen till stallet och har insläpp. Är i stallet mellan 15.30 och 17.00. Går promenad med Chickan och ger henne en lång massage.

17.15 Kört bilen hem till Oliver för att käka och plugga.

18.00-19.00 jobba

19.00-21.00 plugga

21.00 Oliver och jag åker bil hem till mig, duschar, ser Paradise Hotel och somnar runt 23.

 

Det var gårdagen i klockslag.


Fick en vacker ros av min älskling herromdagen <3 han är världens finaste, snart 2 år sedan vi blev inofficielt tillsammans 🙂 Det officiella datumet är 1/1 2015!

Hejsan, hallå! to-do list in my <3

Har så himla mycket att göra just nu. Har två jobb just nu, plus två till lite extra, sen skolan och stallet på det. Med allt det här så har jag hundra olika to-do listor. Haha, typ så. Till allt. Hatar att ha allt i huvudet och skriver istället ner det på papper, så mycket enklare! Går för närvarande upp 5.30  varje morgon för att hinna till jobbet en sväng innan skolan. Passar på att jobba nu när Chickan tar det lugnt. Bra för både erfarenheten och för att tjäna ihop lite pengar till FRAMTIDEN!! Jag är sjukt noga med att spara, spara, spara. Jag vet att de kommer till användning i framtiden, till egen lägenhet, studier osv. Efter gymnasiet vill jag dessutom dra iväg till något stall, kan vara varsomhelst i Europa, USA, en gård 5 min från mitt hus eller aa ni fattar. Jag vill komma till ett BRA ställe, sen vart det finns på jorden spelar inte så stor roll. Jag har iaf börjat söka runt lite. Har ni något tips så får ni mer än gärna ge mig det <3

Chickan var på kliniken i onsdags som ni vet. Har inte gått in på det och kommer inte göra det heller med tanke på att det lätt blir missförstånd över nätet och en del har svårt att hålla tillbaka alla sina tankar.. Men hon är behandlad, så som Malin och jag trodde innan och ville att hon skulle få lite hjälp med. Hon är en hopphäst med långa bakben. Mycket belastning läggs på frambenen och samtidigt har hon utvecklats något enormt detta året och hoppar nu bättre och högre. Det sliter mer så lite hjälp med läkningen är ingen fara och bara bra. Hon skrittas nu i två veckor, sen ska jag rida i en, sen är det återbesök. Kort och gott.

img_6048.jpg

Jag och min syster Hanna i Marbella i somras. Om en och en halv vecka åker vi till DUBAI med pappa och hela den sidan av släkten!! Längtar sååå. Ska bli så himla avslappnande och underbart!