Goodmorning

Vill bara meddela att vi har det helt underbart här. Marbella är en så himla fin stad! Strand blandat med stad med mycket lyx och i bakrunden finns ett otroligt fint berg. En magisk plats och vädret är tip top! Ni får lite bilder!!

Precis kommit hem från Öland

Helt galet varma och fina dagar på Öland tillsammans med pappa och Hanna. Sol varje dag så har äntligen blivit lite brun. Vi har bara tagit det lugnt på stranden, badat solat, after beach och grill. Härliga dagar!! Nu ska jag packa om. Träffa Oliver och sova. Tidigt i morgon åker Hanna och jag till Arlanda och flyger till Spanien. Mamma är redan där. Ska bli såååå skönt!! Vädret ser ju skapligt lovande ut 😛 

Mille!

Hej! Nu är jag äntligen påväg till Öland. Jag tar semester! Haha låter så roligt men känns verkligen som att jag gör det. När jag är här hemma så stressar jag bara runt och bokar in saker hela dagarna. Behöver en time out helt enkelt. Då blir några dagar på Öland och en vecka i spanien perfekt!

Igår kördes Chickan över till Malin och hon trivs redan. En såå cool häst alltså. Fick stå själv i ett främmande stall i några timmar innan hon gick ut i hage. Helt lugn. Pillar med lite hö, tittar upp och återgår till höt. Malin sa att det var det samma när hon släppte ut. Hon ville inte ens hälsa på hästarna i hagarna brevid utan gick in och ställde sig och betade. Fiiina hästen <3 tack igen bästa Malin som tar hand om henne! Jag hade aldrig velat åka iväg annars då Malin är den enda jag vågar släppa hela ansvaret till. Alltså med ridning/ tömkörnining och så!

Sen till gårdagens höjdpunkt. Mille! Ni kanske redan läst på Tyras blogg? (Om inte gör det). Mille var alltså hästen jag red igår och hoppade lite idag. En enormt fin och snäll häst! Med riktigt svår i ridningen. Tyra är verkligen duktig som hittat honom så bra! Jag ska göra mitt bästa och ser det som en rolig och lärorik utmaning att få rida och hålla igång honom. Så igår var vi samlade allihopa, Tyra, Andreas, mamma, Malin och Henning! Jättemysig kväll i solen och jag tycker att jag hittade några fler knappar på Mille i slutet. Ska bli roligt att fortsätta rida honom när jag kommer hem från Spanien 😀


Bild lånad från Tyras.se ! 

Måndag-tisdag 

Godmorgon eller snarare godmiddag. Ligger i sängen och väntar på att Oliver ska vakna. Det är helt fantastiskt väder utanför fönstret och vill egentligen bara ut, dra till nån sjö och chilla. Men idag har jag mycket att göra. 

Chickan ska ridas och sen ska alla hennes grejer packas för att sen köra över henne till Malin som ska vara hästvakt. Hon ska gå i hagen brevid Driver! Kommer ni ihåg honom? Malins fina, svarta unghäst? Sen ska alla mina grejer packas, allt som ska med till Öland och spannien eftersom jag bara är hemma i några timmar efter Öland, innan vi tar flyget till Spanien! Ikväll ska jag ut och rida den fina hästen igen. Ni kommer troligen få höra mer om honom sen!

Igår var Oliver och jag på Kolmården hela dagen. Det var så mysigt. Åkte wild fire och allt sånt. Kommer sakna honom så mycket när jag är borta 🙁