Måndag-tisdag 

Godmorgon eller snarare godmiddag. Ligger i sängen och väntar på att Oliver ska vakna. Det är helt fantastiskt väder utanför fönstret och vill egentligen bara ut, dra till nån sjö och chilla. Men idag har jag mycket att göra. 

Chickan ska ridas och sen ska alla hennes grejer packas för att sen köra över henne till Malin som ska vara hästvakt. Hon ska gå i hagen brevid Driver! Kommer ni ihåg honom? Malins fina, svarta unghäst? Sen ska alla mina grejer packas, allt som ska med till Öland och spannien eftersom jag bara är hemma i några timmar efter Öland, innan vi tar flyget till Spanien! Ikväll ska jag ut och rida den fina hästen igen. Ni kommer troligen få höra mer om honom sen!

Igår var Oliver och jag på Kolmården hela dagen. Det var så mysigt. Åkte wild fire och allt sånt. Kommer sakna honom så mycket när jag är borta 🙁 


Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *