Känner mig som en powerwoman

Klockan ringde 05.45. Åkte till jobbet likt alla andra mornar, jobbar en halvtimme. Stannade på vägen till stallet på Circle K och köpte en varmkorv och festis till frukost. I stallet red jag Chickan och fixade stallet innan hovis kom vid 8.30. Hon fick nya skor med snösulor. Åkte hem o duschade och tog en powernap och gjorde mig iordning inför skolan. Kl 10.40 va jag i skolan och hunnit allt detta 😀 hur grymt 😉 

Sitter i skolan nu och har matteprov i eftermiddag. Efter det ska jag jobba, jobba, jobba!!


Förresten fick hem mitt efterlängtade sponsorpaket från Scarabeüs igår. Säger bara wow wow wow. Ska ta bättre bilder så ni får se!!! Så galet snyggt. Totalt älskar kavajen!!!

2 Comments

  1. Vilken underbar energi, du är bäst

    Reply
  2. Du ÄR en powerwoman!
    LoveU❤️
    Kram mamma

    Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *