Oliver stack iväg tidigt i morse. Så jag vaknade av att denna skönhet låg och kurrade i sängen. Världens bästa kisse. 

  
Chickan var dunderfin på träningen. Verkligen!! Vi tränade på galop a la Ehning style. Stora språng utan att hästen skenar iväg. Chickan klippte 130 hinder som ingenting och var bara galet fin! Bra inför helgen då vi hoppar 2st 120 klasser!

Drivve går från klarhet till klarhet! Idag red vi ”helt själva”. Malin stod i mitten med spöt för att kunna hjälpa mig att få fram honom eftersom han inte riktigt hajar skänkeln än. Jag hade även ett dressyrspö i handen för att lätt peta på rumpan samtidigt som jag skänklade. Han är verkligen världens snällaste. Vi både skrittade, travade och galopperade. Duktig!

Idag ska jag 

1. plugga! Jag måste verkligen ta tag i det!! 

2. Gå på ett inspirerande möte!

3. Rida 5åringen idag igen!-jättekul! 

4. Hinna en sväng på stan.

5. Jogga Chickan.

6. Grilla med familjen.

Så låt oss starta denna dag!

Äta bra, träna bra, sova bra = må bra! right?

Godmorgon! Idag sov jag ut till 9, tog en dusch och sitter nu och käkar frukost och gör körkortsteori. Nästa vecka är min första körlektion inbokad, och med tanke på att jag vill ta körkortet på 10 lektioner utspridda på 1,5 månader så gäller det att börja plugga nu alltså. Vi köpte premium på elevportalen vilket känns otroligt skönt. Stor skillnad på upplägget med hur man lär sig!


Igår gick jag upp vid halv nio. Sov hos Oliver, men gick upp och lagade frukost till oss. Åkte sedan och red en söt 5åring. Otroligt kul att få rida andra, lite svårare hästar. Ryttaren har fått en spark på benet och har svårt att rida, så jag ska eventuellt ut fler gånger i veckan nu och rida den. Fick sen skjuts till Chickan och fixade allt med henne och stallet. Så mysigt att springa runt själv och pyssla tycker jag. Tyvärr är det ju ont om tid på skoldagar och är otroligt tacksam att jag får så mycket hjälp av mamma och pappa då.

Chickan reds först på vägarna och sedan lite i ridhuset. Mest motionsridning med framåttänk. Hon blir bara finare och finare. Det är en sån härlig känsla att rida henne! Hennes hals och rumpa börjar komma tillbaka nu efter vinteruppehållet och hon är glad och positiv. Jag är såå glad att vi bytte till St. Hippolyt fodret. Jag ser värsta skillnaden i både humör och mående hos henne. Hon är inte lös i magen längre och pälsen är fin. Äta bra, träna bra, sova bra = må bra! right? 😉

Alltid Chickans min! Kolla underläppen! Sötan

Visst är hon snygg?

Snart hämtar pappa upp mig och skjutsar mig till en jobbintervju. Alltid lite spänd inför sådant. Jag är ju inte den som tar för mig. Men det är något jag får tvinga mig till att göra. Dagen spänderas nog till plugg. Har tyvärr en HEL DEL att göra från skolan. En lärare har mejlat GALET (då menar jag typ 7mejl) med uppgifter vi ska göra. Hur sjukt är inte det??
Ikväll är det iallafall träning med Chickan för Malin. Drivve ska ridas innan det. Har ju två hästar att längta efter när jag sitter och pluggar 🙂

Ha en bra dag!

Lång dag

Underbar dag! Upp tidigt som attan och spenderade hela dagen på mässan och på läktaren. Flera superrundor vilket ger såååån inspiration!! Hem och trimma gärnet nu!

Det här blev helgens shopping. Sprang runt och jagade hjälm. Jag vill ha en blå/brun antares. MEN DEN HAR JU INTE MÄRKNINGEN!! Och det är därför osäkert om jag får rida med den nästa år. Provade kep och gpa first lady, som båda är godkända, men njaaa. Vill ju ha antares 🙁

   
 
Nu ska jag äntligen krypa ner och sova! Såå trött!

Hotellfrukost

Igår käkade vi på en gaaaalet cool thairesturang med svingod mat verkligen!! Kom i säng rätt sent men ändå pigg och upp kl. 6.45. God hotellfrukost och nu påväg mot Scandinavium! 

   
 

Göteborg next! 

Sitter nu äntligen i bussen påväg till Göteborg! Hela veckan har varit såå mycket to do. Flera inlämningar/ redovisningar i skolan med sena kvällar av plugg. Chickan tränade jag för Cornelia i onsdags! Gick jättebra men har tyvärr inte hunnit updatera med film än.. 

Lite bilder från veckan! 

   
Påskägg och present från mamma. Oliver och jag räknade till att vi fått totalt 11 påskägg tillsammans. Det är bara sjukt mycket godis! Vi har dock planer på att skänka bort en del av godiset till de tiggare som sitter på stan.. Gör så ont i hjärtat av att se dem..

 
I onsdags kom vi hem sent från stallet, mamma behövde jobba och Oliver hade precis haft fotbollsträning. Så kl.23 stod jag och lagade thaisopa med kyckling och ris, supergott 😉 

   
Älskar denna häst!


Min favorit! <3

Men somsagt så sitter vi på bussen nu, mamma, Malin och jag. Vi ska sova på hotel inatt och käka gott med saknade Emelie och Eva. I morgon är det Scandinavium och världscupfinalen som står på schemat! Ska bli så kul, har aldrig varit i Scandinavium faktiskt 🙂