Oliver stack iväg tidigt i morse. Så jag vaknade av att denna skönhet låg och kurrade i sängen. Världens bästa kisse. 

  
Chickan var dunderfin på träningen. Verkligen!! Vi tränade på galop a la Ehning style. Stora språng utan att hästen skenar iväg. Chickan klippte 130 hinder som ingenting och var bara galet fin! Bra inför helgen då vi hoppar 2st 120 klasser!

Drivve går från klarhet till klarhet! Idag red vi ”helt själva”. Malin stod i mitten med spöt för att kunna hjälpa mig att få fram honom eftersom han inte riktigt hajar skänkeln än. Jag hade även ett dressyrspö i handen för att lätt peta på rumpan samtidigt som jag skänklade. Han är verkligen världens snällaste. Vi både skrittade, travade och galopperade. Duktig!

Idag ska jag 

1. plugga! Jag måste verkligen ta tag i det!! 

2. Gå på ett inspirerande möte!

3. Rida 5åringen idag igen!-jättekul! 

4. Hinna en sväng på stan.

5. Jogga Chickan.

6. Grilla med familjen.

Så låt oss starta denna dag!

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *