Min första vlogg!

Här är en test vlogg jag gjorde efter träningen häromdagen. Första någonsin och tar gärna emot respons och tips! Tänkte att det är roligare att kolla på träningsfilmerna om ni får se lite runt om också, har jag rätt? Så titta och ge tips! TACK <3

Ledsen, arg och besviken. Känner mig så himla dålig. Har aldrig tidigare gett Chickan så dåliga förutsättningar på en start. Motgångar tar så himla hårt på mig. Vill bara vara själv. Vara arg och ledsen och sen komma tillbaka starkare.

hej.

frida_sitter

Game day

Vackra sundbyholm! Två stora fina banor med toppenunderlag. Jag hoppade en 115 i förmiddags. Gick in o hoppa grunden felfritt som framhoppning och så att hon får se banan innan 130 klassen lite senare i eftermiddag! Hon är lite spänd här. Hoppas det blir bättre till 130 klassen!

Låt mig presentera.. 

Tiffy! Eller puffpuff som hon också kallas. Alltså sötare varelse får man leta efter! Vi är hundvakt åt henne i en vecka då matte är utomlands. Hon är så så himla söt, dör söthetsdöden!

Min nya älskling

14445389_916748355096781_2039405496_n

Så länge som jag inte haft en fungerande dator. Det ända jag haft är min skoldator, en Chromebook från Lenovo. Jag har sparat och funderat och nu slog jag till. En Mac Book Air köpt för egna pengar. Jag är förälskad, lycklig och så kär. Alltså helt underbart att ha en dator som fungerar igen!

Har förresten redigerat ihop en vlogg liknande film från träningen förra onsdagen. Vill ni se?