Scarabeus!

Fick som sagt hem superfina kläder från Scarabeus. Jättesköna att rida i och materialet är väldigt skönt. Ridbyxorna har ett material som inte tar åt sig vatten. Jag testade det genom att skritta av i regnet. Jag blev inte blöt om benen och vattnet la sig som droppar på ridbyxorna. Toppen är den jag gillar mest! Rosa och väldigt skön. Fick även ridstrumpor och det fina flätade läderskärpet. Mig passade det jättebra och jag är verkligen nöjd med kläderna. Kan verkligen rekommenderas!

Här är lite bilder som Malin Singelsö tog! 

Update

Det har varit dåligt de senaste dagarna.. Drar allt lite snabbt nu då. Midsommar var superkul! Firades i Svärtinge med kompisar. Åkte dagen efter och sov i mormor och morfars sommartorp, 25 grader i sjön där. Så varmt! Förresten, vädret på midsommar, har det någonsin varit så varmt något tidigare år?

Jag började på mitt jobb igår. Känns bra. Vaknade dock igår morse med huvudvärk och ont i halsen. Efter jobb och stallet kom jag hem och däckade i feber.. Mår bättre idag. 

Chickan och jag har fått ett träningsschema av Malin i tre veckor. Tanken är att hon ska tränas ordentligt nu i några veckor, mycket kondition och muskelträning. Vi hoppas på att det ska ge nytta inför sen sommaren då vi ska ut och hoppa 130 klasser! LÄNGTAR!!! Hon käkar nu även ett tillskott som heter Gold Medal från st. Hippolyt. Extra protein och hjälper kroppen vid uppbyggnad. 

Bild från midsommar och på min prinsessa!

Golf

Igår drog vi iväg och spelade golf med pappa och Oliver. Har ju sagt att jag ska lära mig det den här sommaren. Gick sådär alltså. Så tålamodskrävande.. Efter lunch mötte vi upp en kompis och planerade midsommar, skapade evenemang på fb och bjöd in våra vänner. Kommer bli GRYMT! På kvällen red jag Chickan och Pärla, en annan häst i stallet. Båda var jätteduktiga! 

I morse var jag i stallet tidigt och red ut. Dagen har spenderats vid en sjö i det fina vädret! superväder!!

Varit sysselsatt

Älskar att ha bilen att kunna ta mig vart jag vill, när jag vill. Det underlättar så mycket! Älskar även att ha saker att göra. Mår på riktigt dåligt över att veta om jag ska ha en heldag utan saker att göra. Depression typ den nivån, hehe 😉

I torsdags kom Emelie hit och hälsade på. Vi käkade på  stan och tog sedan stallet. Hon fick rida Chickan och det gick jättebra. Bästa och saknade Emelie!! Så mysigt att träffa henne igen.

Igår började jag med att hämta Hanna och Emma i skärblacka och skjutsade dom till stan. Tog stallet, chickan fick sin vilodag igår. Åkte sedan till Fridas stall och hjälpte henne med stallet, all putsning och rengöring av Troy inför dagens tävling. Vi åkte sen hem till mig och lagade mat. Efter det hämtade Jonte upp oss och vi drog och spelade aqua golf. Drog hem med Hanna och Frida och såg någon skräckserie och avslutade dagen med att hämta hem Oliver och hans kompis klockan 2 som var på puls.

Idag var jag i stallet vid 9, red ut med en tjej i stallet. Hennes häst brallade och hon flög av och fingret såg inte så bra ut. Hon åkte till akuten och jag hjälpte henne med all stallgöra, och så även allt med Chickan. Åkte hem och gjorde en värsta lyxfrukost till Hanna, mig och Oliver med stekta ägg, bacon, olika frukter och jordgubbar. Åkte sedan till Frida och hjälpe henne på en tävling där hon debuterade 110. Hon var felfri i både 1m och 110! så kul!! Åkte hem och städade av i köket oså. Hanna fick frukost på sängen och jag tog ett varmt bubbelbad. Känner att jag hunnit med en hel del idag alltså. Och klockan är bara 15! Tänkte sjunka ner i soffan och se på Bron. Älskar att vara igång så mycket. Får liksom en kick av det. Nästan så jag kommer bli rastlös ikväll med, kanske borde försöka hitta på nått?!? 😉

Ha en fortsatt bra dag! Det ska jag ha!


Emelie!