Varit sysselsatt

Älskar att ha bilen att kunna ta mig vart jag vill, när jag vill. Det underlättar så mycket! Älskar även att ha saker att göra. Mår på riktigt dåligt över att veta om jag ska ha en heldag utan saker att göra. Depression typ den nivån, hehe 😉

I torsdags kom Emelie hit och hälsade på. Vi käkade på  stan och tog sedan stallet. Hon fick rida Chickan och det gick jättebra. Bästa och saknade Emelie!! Så mysigt att träffa henne igen.

Igår började jag med att hämta Hanna och Emma i skärblacka och skjutsade dom till stan. Tog stallet, chickan fick sin vilodag igår. Åkte sedan till Fridas stall och hjälpte henne med stallet, all putsning och rengöring av Troy inför dagens tävling. Vi åkte sen hem till mig och lagade mat. Efter det hämtade Jonte upp oss och vi drog och spelade aqua golf. Drog hem med Hanna och Frida och såg någon skräckserie och avslutade dagen med att hämta hem Oliver och hans kompis klockan 2 som var på puls.

Idag var jag i stallet vid 9, red ut med en tjej i stallet. Hennes häst brallade och hon flög av och fingret såg inte så bra ut. Hon åkte till akuten och jag hjälpte henne med all stallgöra, och så även allt med Chickan. Åkte hem och gjorde en värsta lyxfrukost till Hanna, mig och Oliver med stekta ägg, bacon, olika frukter och jordgubbar. Åkte sedan till Frida och hjälpe henne på en tävling där hon debuterade 110. Hon var felfri i både 1m och 110! så kul!! Åkte hem och städade av i köket oså. Hanna fick frukost på sängen och jag tog ett varmt bubbelbad. Känner att jag hunnit med en hel del idag alltså. Och klockan är bara 15! Tänkte sjunka ner i soffan och se på Bron. Älskar att vara igång så mycket. Får liksom en kick av det. Nästan så jag kommer bli rastlös ikväll med, kanske borde försöka hitta på nått?!? 😉

Ha en fortsatt bra dag! Det ska jag ha!


Emelie!

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *