Scarabeus, Acapulco show jacket

Ni såg ju i ett tidigare inlägg när jag fick hem mössa och en ljusblå väst från Scarabeus. Jag fick samtidigt hem en av de absolut snyggaste kavajer jag sett. Modellen heter Acapulco och går att beställa på Scarabeus hemsida.  Är helt kär i den. Kolla hur bra den sitter! Vilken passform!! och stretchigt och skönt material. Efter årsskiftet behöver jag inte längre tävla med ridväst ( 😀 ) och eftersom att min gamla kavaj blivit lite nopprig av västen så blir det helt perfekt att den här kavajen kom. Den kommer användas flitigt på varje tävling nästa år!!

Är ni nyfikna på att se den?? Här kommer bilder 😀

img_8468

img_8456img_8434 img_8439 img_8441

img_8459img_8444 img_8447 img_8466

Vad tycker ni om den?
Jag har storlek XS.

Inlägg i samarbete med Scarabeus 🙂 

1 Comment

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *