Tips på fynd!!

Galoscher!!! Hittade världens smartaste grej som jag införskaffat. När man går banan och de nyputsade stövlarna blir leriga. Från och med nu ska jag alltid ha med dessa på tävling och bara dra på  stövlarna till bangång och så kan man ta av dem när man sitter upp. Så enkelt. Och vet ni de kostade bara 29kr på XXL. Haha snacka om fynd alltså!

   
 

Nytt foder

Igår fick vi leverans från St. Hippolyt. Vi har fått hjälp med en foderstat för att försöka få Chickans mage i balans igen. Ska bli spännande att se hur hon reagerar på det! 

  

Gårdagens övning 

Igår jobbade vi över bom-kryss-bom. Mellan ena bommen och krysset var det 4 galoppsprång och mellan den andra bommen och krysset 3 galopsprång.

 Chickan är väldigt taggad när det kommer till hoppning nu. Självklart vill jag att hon ska vara framåt och tycka det är kul-det uppmuntrar jag med en klapp på halsen. Men hon måste samtidigt lyssna på förhållning och inte ignorera den. Och inte heller sätta av i en bock-bakutapark-glädjeskutt-serie efter att ha hoppat ett litet kryss… Samma sak med att forma sig runt innerskänkel i svängen och inte trycka in bogen. Jag lade bommarna så att det var normala mot lite korta språng innan och efter hindret så att hon lugnt, lydigt och sansat skulle ta sig igenom övningen, vilket hon gjorde väldigt bra i slutet!  

 
Ni kanske föestår ungefär utifrån min oklara skiss, hehe 😉 

Hotellfrukost

Morgon yoga i bastun kl.07.30 efter det en god hotellfrukost! 

Vi provade meditation igårkväll och yogan nu i morse. Alltså inte min grej något av det, blir för rastlös.. Men absolut kul att prova!