Gårdagens övning 

Igår jobbade vi över bom-kryss-bom. Mellan ena bommen och krysset var det 4 galoppsprång och mellan den andra bommen och krysset 3 galopsprång.

 Chickan är väldigt taggad när det kommer till hoppning nu. Självklart vill jag att hon ska vara framåt och tycka det är kul-det uppmuntrar jag med en klapp på halsen. Men hon måste samtidigt lyssna på förhållning och inte ignorera den. Och inte heller sätta av i en bock-bakutapark-glädjeskutt-serie efter att ha hoppat ett litet kryss… Samma sak med att forma sig runt innerskänkel i svängen och inte trycka in bogen. Jag lade bommarna så att det var normala mot lite korta språng innan och efter hindret så att hon lugnt, lydigt och sansat skulle ta sig igenom övningen, vilket hon gjorde väldigt bra i slutet!  

 
Ni kanske föestår ungefär utifrån min oklara skiss, hehe 😉 

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *