Dagen du är nöjd- slutar du utvecklas

På senaste tiden har folk börjat säga till mig. ”Gå in på banan och bara ha kul, glöm inte att du redan kommit längre än de flesta.” Vet att det är snällt menat, men det är ju som att gå in med inställningen att man redan har gett upp, redan innan man rider in på banan. Jag gillar inte de orden. Man ska ALDRIG känna sig nöjd, det är farligt. När man tar saker för givet. Helt plötsligt rasar resultaten. Man måste hela tiden ha nya mål och sträva framåt. ”Dagen du känner dig nöjd är även dagen du slutar utvecklas”. Det är så sant. När ett mål är uppnått – sätt nya. Man kan ALLTID bli bättre. Det finns ingen på denna jord som är helt fullärd, det går inte att vara det. ”glöm inte att redan kommit längre än de flesta” – svar JA, men det finns BETYDLIGT många fler som kommit längre. Jag vill ju bli bättre än den jag är idag. Så då ska jag ju inte känna mig nöjd där jag är nu?

 

Självklart ska sporten man håller på med vara rolig och i grunden handlar det om det. Man blir inte som allra bäst om man inte brinner för sporten till 100%. Men det är ju de minutrar man får rida ärevarv med vinnartäcke och jublande publik som man hela tiden eftersträvar med allt arbete man lägger ner.

20140817-195346-71626765.jpg

Första klassen hoppad

Tidigt i morse, pappa fodrade vid 5.30 och min klass började vid 8. Vi är ju bara 16st d-ponnysar här så klassen gick fort.
Jättenöjd med både Viggo och mig. Han var verkligen skitfin hela rundan, förutom på FÖRSTA hindret där vi rev FÖRSTA bommen. Jag är skapligt irriterad. Red inte dåligt på något sätt utan han fick inte till höjden i frambenen. Skitpet rent ut sagt.
Som tur är gällde inte denna klass något annat än startordningen på eftermiddagen.Jag får gå ut som 2a. För mig spelar inte startordningen någon större roll, skönt att inte gå ut först iaf.

Under dagen ska Viggo skrittas och pysslas extra med, eftersom han går 2klasser samma dag, vilket jag i vanliga fall inte brukar rida.

Har precis varit på ”presskonferens” och snabbintervju med alla ponnyekipage och Horse1. Hahaha, snälla stäng av tv.n i pausen mellan grund och omhoppning. Eller titta bort när jag pratar!
skämta, men ni glömmer väll inte att titta på livesändningen här från Helsingborg på horse1. Om ni inte har ett abonnemang så kan ni välja att prova en månad gratis utan bindningstid nu på en gång. Sjukt värt då ni idag får se både Sverige-eliten på ponny och storhäst!

20140817-195346-71626502

 

Taggad? JAAAAAAAAAAAA

På plats i Helsingborg

Blev hämtad av pappa på skolan vid 12. Efter det rullade vi i 5 timmar mot Helsingborg.
Har aldrig varit här innan men en såå fin anläggning.
Trimmade i ridhuset nu på kvällen och han var riktigt fin.

Kul med så många duktiga storhästryttare på samma tävling som oss d-ponnyryttare. Massa cred till Cornelia Rylén som det går så bra för! Hon vann BÅDA 135 klasserna idag, men runt 70 starter i båda!

I morgon går min första klass vid 8. Vid 11 är det presskonferens och min andra klass vid 5. Den klassen direktsänds på horse1. MISSA INTE !

mot helsingorg

 

viggo1

 

Nu ska jag sova. Upp tidigt i morgonbitti! krami