Första klassen hoppad

Tidigt i morse, pappa fodrade vid 5.30 och min klass började vid 8. Vi är ju bara 16st d-ponnysar här så klassen gick fort.
Jättenöjd med både Viggo och mig. Han var verkligen skitfin hela rundan, förutom på FÖRSTA hindret där vi rev FÖRSTA bommen. Jag är skapligt irriterad. Red inte dåligt på något sätt utan han fick inte till höjden i frambenen. Skitpet rent ut sagt.
Som tur är gällde inte denna klass något annat än startordningen på eftermiddagen.Jag får gå ut som 2a. För mig spelar inte startordningen någon större roll, skönt att inte gå ut först iaf.

Under dagen ska Viggo skrittas och pysslas extra med, eftersom han går 2klasser samma dag, vilket jag i vanliga fall inte brukar rida.

Har precis varit på ”presskonferens” och snabbintervju med alla ponnyekipage och Horse1. Hahaha, snälla stäng av tv.n i pausen mellan grund och omhoppning. Eller titta bort när jag pratar!
skämta, men ni glömmer väll inte att titta på livesändningen här från Helsingborg på horse1. Om ni inte har ett abonnemang så kan ni välja att prova en månad gratis utan bindningstid nu på en gång. Sjukt värt då ni idag får se både Sverige-eliten på ponny och storhäst!

20140817-195346-71626502

 

Taggad? JAAAAAAAAAAAA

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *