Första dagen av Arnold träningen

Idag var första gången som jag tränade för Arnold, men inte sista. Jag tycker verkligen om hans tänk med ridningen. Han tänker logiskt. När han ska förklarar så berättar han på ett roligt sätt som är lätt att förstå. Han är liksom ärlig utan att ”skälla ut” eleverna.  Han jobbar mycket för avspändhet i hästarna vilket är mer så jag och Malin jobbar med Chickan. Han krånglar inte heller till saker.

Under träningen så är han inte en tränare som lägger sig i hela tiden. Mycket möjligt att han var lite extra försiktig första gången nu och har mer att påpeka i morgon.

Här är en film från en övning som vi jobbade mycket med. En simpel övning egentligen, men som ändå blir svår att göra helt bra. Är jättetaggad på träning i morgon med!

 

Mot träning

Nu är vi påväg mot träningen för Arnold Assarsson på vrf. Ska bli väldigt spännande då jag har hört mycket bra om honom. Även kul att få nya ögon på sin ridning! 

Är det någon av er som tränat för Arnold och vad tyckte ni ?

Utvärderig från mig kommer sen!

Bra kväll

Sitter och pluggar spanska med världscuphoppningen från idag i bakgrunden. Oliver är här o han pluggar matte. Bättre kväll helt enkelt. Toppar den med att pappa köper hem kebab ikväll 😉