Tömt huvudet

Precis skrivit 16 sidor på två timmar och totalt tömt huvudet på allt jag kan om eu och Sveriges stadsskick. Känner mig helt tom nu haha. Märkte precis att jag till och med fått en blåsa i handen, haha. Sitter iaf på mammas jobb nu och väntar på att hon ska sluta. Alla är så trevliga här o hälsar och pratar, är ju stammis här nu för tiden eftersom jag åker med mamma hem de flesta dagar i veckan.

20140930-160608-57968717.jpg
Hästarna ska ridas idag och tränas i morgon. I morgon är jag LEDIG! HAPPINESS! Men den tiden måste dock gå till plugg… Men ändå, bara tanken att vara ledig är ju nice!

Måndag

Alltså måndagar, jag tycket faktiskt om dom. Men INTE tisdagar och onsdagar. Alltså usch. Så mycket lektioner o långa dagar då! Men nu på onsdag så är vi lediga, de nice!
Idag tog pappa stallet, jättesnällt då jag har ett stort prov i morgon. Hade en kompis här hela eftermiddagen o kvällen bara för o plugga, seriöst så bra de gick! Känns som jag kan typ allt! Hur hela det svenska stadsskicket och hur EU är uppbyggt. Sen kommet de säkert gå sämst på provet bara för att det känns som om jag kan de.. Men jag hoppas på de bästa!
Chick va förresten fin på tävlingen igår, även om jag red uselt. Viggo va också väldigt fin när jag tränade galoppintervaller utmed fältet. Mina stars!

20140929-230719-83239241.jpg