Måndag

Alltså måndagar, jag tycket faktiskt om dom. Men INTE tisdagar och onsdagar. Alltså usch. Så mycket lektioner o långa dagar då! Men nu på onsdag så är vi lediga, de nice!
Idag tog pappa stallet, jättesnällt då jag har ett stort prov i morgon. Hade en kompis här hela eftermiddagen o kvällen bara för o plugga, seriöst så bra de gick! Känns som jag kan typ allt! Hur hela det svenska stadsskicket och hur EU är uppbyggt. Sen kommet de säkert gå sämst på provet bara för att det känns som om jag kan de.. Men jag hoppas på de bästa!
Chick va förresten fin på tävlingen igår, även om jag red uselt. Viggo va också väldigt fin när jag tränade galoppintervaller utmed fältet. Mina stars!

20140929-230719-83239241.jpg

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *