Update

Det har varit dåligt de senaste dagarna.. Drar allt lite snabbt nu då. Midsommar var superkul! Firades i Svärtinge med kompisar. Åkte dagen efter och sov i mormor och morfars sommartorp, 25 grader i sjön där. Så varmt! Förresten, vädret på midsommar, har det någonsin varit så varmt något tidigare år?

Jag började på mitt jobb igår. Känns bra. Vaknade dock igår morse med huvudvärk och ont i halsen. Efter jobb och stallet kom jag hem och däckade i feber.. Mår bättre idag. 

Chickan och jag har fått ett träningsschema av Malin i tre veckor. Tanken är att hon ska tränas ordentligt nu i några veckor, mycket kondition och muskelträning. Vi hoppas på att det ska ge nytta inför sen sommaren då vi ska ut och hoppa 130 klasser! LÄNGTAR!!! Hon käkar nu även ett tillskott som heter Gold Medal från st. Hippolyt. Extra protein och hjälper kroppen vid uppbyggnad. 

Bild från midsommar och på min prinsessa!

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *