Göteborg next! 

Sitter nu äntligen i bussen påväg till Göteborg! Hela veckan har varit såå mycket to do. Flera inlämningar/ redovisningar i skolan med sena kvällar av plugg. Chickan tränade jag för Cornelia i onsdags! Gick jättebra men har tyvärr inte hunnit updatera med film än.. 

Lite bilder från veckan! 

   
Påskägg och present från mamma. Oliver och jag räknade till att vi fått totalt 11 påskägg tillsammans. Det är bara sjukt mycket godis! Vi har dock planer på att skänka bort en del av godiset till de tiggare som sitter på stan.. Gör så ont i hjärtat av att se dem..

 
I onsdags kom vi hem sent från stallet, mamma behövde jobba och Oliver hade precis haft fotbollsträning. Så kl.23 stod jag och lagade thaisopa med kyckling och ris, supergott 😉 

   
Älskar denna häst!


Min favorit! <3

Men somsagt så sitter vi på bussen nu, mamma, Malin och jag. Vi ska sova på hotel inatt och käka gott med saknade Emelie och Eva. I morgon är det Scandinavium och världscupfinalen som står på schemat! Ska bli så kul, har aldrig varit i Scandinavium faktiskt 🙂
 

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *