Äta bra, träna bra, sova bra = må bra! right?

Godmorgon! Idag sov jag ut till 9, tog en dusch och sitter nu och käkar frukost och gör körkortsteori. Nästa vecka är min första körlektion inbokad, och med tanke på att jag vill ta körkortet på 10 lektioner utspridda på 1,5 månader så gäller det att börja plugga nu alltså. Vi köpte premium på elevportalen vilket känns otroligt skönt. Stor skillnad på upplägget med hur man lär sig!


Igår gick jag upp vid halv nio. Sov hos Oliver, men gick upp och lagade frukost till oss. Åkte sedan och red en söt 5åring. Otroligt kul att få rida andra, lite svårare hästar. Ryttaren har fått en spark på benet och har svårt att rida, så jag ska eventuellt ut fler gånger i veckan nu och rida den. Fick sen skjuts till Chickan och fixade allt med henne och stallet. Så mysigt att springa runt själv och pyssla tycker jag. Tyvärr är det ju ont om tid på skoldagar och är otroligt tacksam att jag får så mycket hjälp av mamma och pappa då.

Chickan reds först på vägarna och sedan lite i ridhuset. Mest motionsridning med framåttänk. Hon blir bara finare och finare. Det är en sån härlig känsla att rida henne! Hennes hals och rumpa börjar komma tillbaka nu efter vinteruppehållet och hon är glad och positiv. Jag är såå glad att vi bytte till St. Hippolyt fodret. Jag ser värsta skillnaden i både humör och mående hos henne. Hon är inte lös i magen längre och pälsen är fin. Äta bra, träna bra, sova bra = må bra! right? 😉

Alltid Chickans min! Kolla underläppen! Sötan

Visst är hon snygg?

Snart hämtar pappa upp mig och skjutsar mig till en jobbintervju. Alltid lite spänd inför sådant. Jag är ju inte den som tar för mig. Men det är något jag får tvinga mig till att göra. Dagen spänderas nog till plugg. Har tyvärr en HEL DEL att göra från skolan. En lärare har mejlat GALET (då menar jag typ 7mejl) med uppgifter vi ska göra. Hur sjukt är inte det??
Ikväll är det iallafall träning med Chickan för Malin. Drivve ska ridas innan det. Har ju två hästar att längta efter när jag sitter och pluggar 🙂

Ha en bra dag!

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *