Mille!

Hej! Nu är jag äntligen påväg till Öland. Jag tar semester! Haha låter så roligt men känns verkligen som att jag gör det. När jag är här hemma så stressar jag bara runt och bokar in saker hela dagarna. Behöver en time out helt enkelt. Då blir några dagar på Öland och en vecka i spanien perfekt!

Igår kördes Chickan över till Malin och hon trivs redan. En såå cool häst alltså. Fick stå själv i ett främmande stall i några timmar innan hon gick ut i hage. Helt lugn. Pillar med lite hö, tittar upp och återgår till höt. Malin sa att det var det samma när hon släppte ut. Hon ville inte ens hälsa på hästarna i hagarna brevid utan gick in och ställde sig och betade. Fiiina hästen <3 tack igen bästa Malin som tar hand om henne! Jag hade aldrig velat åka iväg annars då Malin är den enda jag vågar släppa hela ansvaret till. Alltså med ridning/ tömkörnining och så!

Sen till gårdagens höjdpunkt. Mille! Ni kanske redan läst på Tyras blogg? (Om inte gör det). Mille var alltså hästen jag red igår och hoppade lite idag. En enormt fin och snäll häst! Med riktigt svår i ridningen. Tyra är verkligen duktig som hittat honom så bra! Jag ska göra mitt bästa och ser det som en rolig och lärorik utmaning att få rida och hålla igång honom. Så igår var vi samlade allihopa, Tyra, Andreas, mamma, Malin och Henning! Jättemysig kväll i solen och jag tycker att jag hittade några fler knappar på Mille i slutet. Ska bli roligt att fortsätta rida honom när jag kommer hem från Spanien 😀


Bild lånad från Tyras.se ! 

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *