Hejsan, hallå! to-do list in my <3

Har så himla mycket att göra just nu. Har två jobb just nu, plus två till lite extra, sen skolan och stallet på det. Med allt det här så har jag hundra olika to-do listor. Haha, typ så. Till allt. Hatar att ha allt i huvudet och skriver istället ner det på papper, så mycket enklare! Går för närvarande upp 5.30  varje morgon för att hinna till jobbet en sväng innan skolan. Passar på att jobba nu när Chickan tar det lugnt. Bra för både erfarenheten och för att tjäna ihop lite pengar till FRAMTIDEN!! Jag är sjukt noga med att spara, spara, spara. Jag vet att de kommer till användning i framtiden, till egen lägenhet, studier osv. Efter gymnasiet vill jag dessutom dra iväg till något stall, kan vara varsomhelst i Europa, USA, en gård 5 min från mitt hus eller aa ni fattar. Jag vill komma till ett BRA ställe, sen vart det finns på jorden spelar inte så stor roll. Jag har iaf börjat söka runt lite. Har ni något tips så får ni mer än gärna ge mig det <3

Chickan var på kliniken i onsdags som ni vet. Har inte gått in på det och kommer inte göra det heller med tanke på att det lätt blir missförstånd över nätet och en del har svårt att hålla tillbaka alla sina tankar.. Men hon är behandlad, så som Malin och jag trodde innan och ville att hon skulle få lite hjälp med. Hon är en hopphäst med långa bakben. Mycket belastning läggs på frambenen och samtidigt har hon utvecklats något enormt detta året och hoppar nu bättre och högre. Det sliter mer så lite hjälp med läkningen är ingen fara och bara bra. Hon skrittas nu i två veckor, sen ska jag rida i en, sen är det återbesök. Kort och gott.

img_6048.jpg

Jag och min syster Hanna i Marbella i somras. Om en och en halv vecka åker vi till DUBAI med pappa och hela den sidan av släkten!! Längtar sååå. Ska bli så himla avslappnande och underbart!

2 Comments

    • Tack så mycket 🙂

      Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *