Shopping!

Jag är en sväng i Falkenberg igen, passade på att fira Jossans födelsedag och min födelsedag samtidigt som jag hade ett jobb härnere. Jag fick ett presentkort av Jossan till den suveräna hästbutiken de har härnere – Horse Farm. Vi gjorde en sväng dit på lunchen och jag hittade precis vad jag sökte, ett HW Micklemträns till Drivve. Brukar ha en grimma under tränser på unghästar och sätta tygeln i både grimmans ring och bettringen, men den effekten kan jag få med på köpet i ett Micklemträns. Perfa! Längtar efter att prova det på Driver:) Då ska ni får se bilder också. Men det är ett likadant som Chickan har, fast svart till svarta Drivve.

Välsorterat på groominghyllan!

puts

Rekommenderas, även oljan som står lite bakom

curium

Ehhhh, mja

boots

Efter många års testande av alla möjliga märken – mina favoriter Eskadron flexisoft

eskadron

På Drivers önskelista när han blir stor:)

sadelgjord

2 Comments

  1. Vad är det på nedersta bilden?

    Reply
    • Hej! En Eric le Tixerant-sadelgjord:) De avlastar och anpassar sig till hästens rörelser på ett helt nytt sätt, ofta gillar hästarna dem skarpt.

      Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *