Mulen men härlig lördag

Hej på er!

Jag är på språng, ska åka ut till Åby och titta lite på 1.40. Mina föräldrars häst startar så jag ser nog den och Cissi Lundbäck som startar rätt nära varandra. Att vara på en tävling som NIHS känns som att ha spolat tillbaka tiden. Folk man känner sedan den tiden jag jobbade heltid med hästar, överallt. Så det är både kul och känns lite konstigt. Viktor Melin, sonen till Pelle som jag jobbat för i många år, startar inte idag. Han gick nämligen och vann 1.50:n igår, wihuuu! Så himla kul! Han red underbara Sydney och rundan var tydligen klockren, såg många som skrev det på Facebook och Vicke ringde efter och var så glad:) Så han har redan kvalat sina hästar till finalerna och hoppar över dagen. Ska absolut dit o se när de hoppar stora finalen imorgon!

Men dagens viktigaste därute är att hämta Drivers nya foder. Eftersom skadan tog så mycket på honom vill jag boosta honom med det allra bästa. Jossan har fått upp hullet på honom massor sedan han haft mindre ont och nu inte ont alls, men det är lite kvar att jobba på.

Ett foder som verkligen jobbar utifrån hästens förutsättningar som betesdjur och utifrån den mest aktuella forskningen är St Hippolyt. De snackar inte en massa skit om att hästar måste ha tre kilo kraftfoder om dagen utan deras foder är äkta komplement till en foderstat baserad på grovfoder. Drivve är ett perfekt exempel på när man måste stödja med lite mer kraft, efter skada eller sjukdom samt om man har ett dåligt grovfoder. Det bästa för hästen är ett riktigt bra grovfoder med bara lite toppning i form av ett välbalanserat tillskott med rätt mineraler och vitaminer, oljor, örter etc.

hippolyt

 

Bild från http://hippolyt.dk/SE/Produkter.aspx

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *