Åhhh, nu kör vi matte!

Både häst och ryttare var så duktiga idag! Ska skriva om övningen sen.

Fotona är Chickan i ett nötskal o anledningen för att hon inte ska hoppa höga hinder än…! Detta är en helt normal oxer på typ 1.05, ingen vattenmatta eller något i. Första språnget kom de en aning djupt, men ingen katastrof på något sätt men i nästa anridning säger ambitiösa Chickan, -”Ok matte, nu hjälps vi åt att fixa dethär!”. De låg perfekt med bra balans och Chickan hoppar till utav helsike. Det är tur att Frida har bra balans och håller sin position:) Men vilket härligt psyke på den här damen, det är något vi måste vårda med omsorg, värt mer än något annat.

showjumping

 

showjumping2

 

hoppning

 

fridawygler

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *