Årets Falsterbo!

Det kommer bli kort men kärnfullt:) Man kan inte missa Falsterbo, så är det bara. Jag har bara en veckas sommarsemester i år och ska verkligen försöka maximera den! På söndag morgon åker jag ner mot Falsterbo och tänkte bo i Skanörs hamn, har ju en mysig husbil! Sedan ska Jossan och jag hästnörda oss hela måndagen, satan i gatan vad vi ska titta på hästar. Kommer säkert vilja köpa många, haha. Någon gång kanske jag berättar om när jag köpte en häst till min chef, för hans pengar, utan att han riktigt visste om det, hihi. Den är såld till USA nu så det gick ju fint ändå:)

Sedan ska jag hämta min karl i Malmö måndag kväll sent, då kommer han från Kastrup efter att ha cyklat Ride of Hope Europe i England. Förhoppningsvis hinner vi med lite Skanörsmys även den kvällen. På tisdagen sticker vi uppåt västkusten, stannar till på Mellbystrand, campar sedan hos Jossan som är hemma en natt för koll av Sorban på seminstationen. Då blir det såklart fölkel med Smilla och hästmys med Sorban, Saga, Storma o Grim. Sedan njuter vi uppåt Smögen och Strömstad till veckoslutet, åker upp och kramar Soca i Norge och sedan hemåt mot Norrköping för att ha en söndag hemma innan det är dags för jobb igen. Sounds like a plan, eller hur?:)

En bild på Sorban och hennes två barn och barnbarn. Lilla Grim är tre år nu och det finns ett barn(Smilla) och ett barnbarn(Storma) till! Det är alltså Sorban som är min men som är helt på foder hos Jossan som avelssto, hon har gått 1,50 hoppning. Sedan är det Soca, såld till Lise i Norge, sedan Saga och Grim, som är Jossans! OBS – jag har fuckat upp bilden lite genom att dra upp storleken, Kalles original är skarpt….;)

sorbans_familj

1 Comment

  1. Ååå så roligt det kommer att bli! Måste komplettera fotot med Smilla och Storma (och kanske en ny bild på Grim som är betydligt större nu…);)

    Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *