mardröms smoothie

Jag älskar smoothies och brukar mixa själv med yoghurt, banan och olika bär och frukter. Igår började jag känna att en förkylning är på väg och jag vägrar blir sjuk nu, verkligen. Så jag sökte på google efter kryddor som ska vara bra för immunförsvaret och mot förkylning osv. haha.
Sen hällde jag i alla dessa i min smoothie. Detta recept rekommenderas INTE, det gick knappt att dricka. Men jag tänkte att det kanske kan hjälpa lite, och tänk om det är värsta super smoothie som man blir frisk av. hahah, de är tveksamt.
I vilket fall så bestod den av: yoghurt, melon, banan, vindruvor.. än sålänge rätt god? sen hade jag i kanel, oregano, vitlök, ingefära och honung. Förstår ni kombon av yoghurt och vitlök? haha.

Alltså usch.. Men nu återstår bara att se om jag håller mig frisk eller inte, hahahaha.

954561_10151483018633141_1602714166_nHade ingen passande bild, så fick bli en på lillaman <3

 

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *