Sista dagen mys med älskling

Idag åker han till sin nya ägare så hade viggo mys igår, hela kvällen. Vilken ponny han är! Är så himla glad över att jag varit en del av en sådan framgångsrik ponnys karrier. Utan honom hade jag inte varit den ryttaren jag är idag och han kommer alltid vara en del av mig. Han har lärt mig så otroligt mycket och givit mig så mycket rutin. Innan hade jag vinst i LB. Nu har jag placeringar i internationella Grand Prix klasser. Vilken resa och vilken underbar individ.
Jag kommer sakna honom otroligt mycket och många tårar har runnit utmed kinderna. Men jag känner samtidigt att vår tid tar slut här. Vi kan inte göra mer än vad vi gjort. Han har lärt mig och jag har utvecklat honom. Någonstanns tar det stop och det har det gjort nu.

Underbara ponny jag kommer alltid älska dig <3 IMG_0962.PNG

IMG_0959.PNG

IMG_0961.PNG

IMG_0960.PNG

IMG_0964.PNG

IMG_0963.PNG

1 Comment

  1. Viggo<3

    Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *