Alla är på Friends…

Utom jag då. Men jag funderade på om jag saknar det? Visst, det är mysigt en stund men samtidigt….jag är så trött på att se andra tävla. Spänningen, se bra ridning och att heja på våra svenska ryttare är alltid kul(och ärligt sagt ffa i hoppningen, men det kanske är just för att det är inte dit jag vill själv), men det är bara en tävling, härnäst kommer Olympia och då är det någon annan som vinner. Jag vill i stort sett bara se morgonträningen, och ta en sväng på mässan. Sedan skulle jag själv velat ha en häst i tävlingsstallet, varit på den sidan, inte på läktaren.

Men jag börjar tveka till att jag någonsin kommer dit, jag har inte pengarna att satsa på inköp av hästar som är bra nog. Jag har två fantastiska dressyrhästar, Diva, som skadade nacken som treåring, och hennes son, som fick frakturer i  frambenet som tvååring och inte är helt ok än. Känns ibland som att det inte är meningen att jag ska få komma framåt. Men jag tänker fasen inte ge upp, jag hoppas han blir frisk och är tillräckligt bra. Men inte fasen har jag någon större lust att sitta och titta på GP-tävling i dressyr just nu, helt ärligt.

Idag åker Viggo. Vi är så klart ledsna för vi kommer sakna honom, men han kommer få det bra och det känns helt rätt att detta sker just nu. Frida är på Friends och får inspiration för sina mål och Fredrik ser till att Viggo får ett bra farväl från stallet idag. Lycka till nya Viggoteamet!

2 Comments

 1. Malin! Släpp aldrig dina drömmar och mål! Jag tror på dig! <3

  Reply
  • <3 Finaste Frida!
   //M

   Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *