Omkastade planer

Efter veckor av hosta så blev Frida sämre igen och fick rejält ont i lungorna. Hon har låtit förfärlig länge och tappat rösten, mått dåligt, varit trött och rosslat. Så vi bestämde vila för henne istället för träning och jag rider Chickan idag. Om man slarvar med förkylningar och tränar när man mår riktigt dåligt kan man få men för livet som stället till det senare. Jag har alltid gjort helt fel när det gäller detta, struntat i att jag varit sjuk, inte åkt till akuten när man gått omkull etc så jag har lärt mig den hårda vägen, astma och värktabletter är vardag nu, för att jag struntade i mig själv då. Det är varesig coolt eller smart att förstöra sig själv som många av oss hästmänniskor verkar tro.

Den här klämdagen spenderar jag med att jobba hemifrån, håller på att skriva marknadsplan för 2015, sedan blir det Chickanridning och därefter The Hobbit med världens finaste karl!

Goaste hästen! Jag vill att hästarna ska ha den lydnaden och den avspändheten att de kan stå lösa på kommando. Chickan gör det utan några som helst problem:) 

chickan_gangen

 

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *