2014

VILKET ÅR DET VARIT!

Började med en minst sagt TUFF vårtermin i 9an. Pluggade kanske överdrivet mycket för betygen, mer än vad jag egentligen behövde för att komma in på det gymnasie jag ville. Samtidigt tävlade jag och Viggo på stora tävlingar runt om i Sverige, i Norge och i Danmark. I Januari köpte vi Chickan, så under denna tid lärde vi känna varandra.

IMG_2098

Vårterminen slutade med vårkonsert ( jag gick ju i musikklass), klassresa till Krakow i Polen och 9ornas middag. Saker som jag aldrig kommer glömma.

IMG_1520

Under sommaren var det lite lugnare med tävlingar för min och Viggos del efter helvetesunderlag i Skyrup. Chickan och jag tävlade lite.

IMG_1873

Tillbringade tid på landet och i mormor och morfars sommartorp. Lärde känna nya människor och tog sena promenader i sommarvärmen. Sista veckan på sommarlovet åkte vi ner till Vetlanda för att rida mitt första Svenska Mästerskap tillsammans med Viggo. Vi tog oss till final! Vilket var det största målet tillsammans med honom sedan han blev min i januari 2013.IMG_4273

IMG_2380

Hösten började på gymnasiet. Ett gymnasie som jag ALDRIG kommer ångra att jag valde. Kunskapsgymnasiet i Norrköping. Jag kände ingen så speciellt bra, utan kastade mig ut men blev fångad av underbara människor. Det är mycket plugg och hösten har varit extremt tuff i mellan åt. Men sååå värt det!

20140824-123431-45271235.jpg

Viggo och jag gjorde vår absolut sista start tillsammans under Swedish Riders Trophy finalen i Flyinge. Och nu har han flyttat hem till Lotta. Är så glad att han kom till ett så bra hem. Han är EXTREMT speciell. Tror ingen förstår det som inte varit med om en resa tillsammans med honom. Viggo kommer ALLTID vara en del av mig <3

IMG_0689.PNG IMG_0743.JPG

I slutet av året har det varit fokus på Chickan och kommer vara ett bra tag framöver. Hon är mitt kort till de stora klasserna, bara jag förvaltar henne rätt.

chick

Ikväll firar jag in det nya året tillsammans med en massa bra kompisar. Ska bli så kul och spännande. Vem får min nyårkyss i år?

Jag tar med mig MYCKET lärdom från det här året. Visst det har varit många dalar, men många toppar med.
Jag kommer alltid minnas 2014 som ett bra år, och tar nu med mig all energi in i 2015!

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *