Hejdå och välkommen!

2014. Ett år där mycket hände.

Jag började året som egen företagare – hade bl a Tyra Sjöstedt som kund. Avslutade det på eget bevåg, tänker inte gå in på varför, men jag hoppas av hela mitt hjärta att Tyra får hjälp att bli av med de där satans tabletterna nu.

När jag slutade hos Tyra fick jag flytta Drivve till ett nytt stall. Tyvärr fick han en allvarlig skada kort därefter, frakturer i skenbenet fram. Efter lång klinikvistelse och lång boxvila hemma hos Jossan blev benet bra, men andra problem som uppstod av en lång period med avlastning kämpar vi fortfarande med. Nu går Drivve i en underbart härlig lösdrift och jag hoppas han blir frisk igen. Om det blir något treårstest och chans på Flyinge, det vågar jag inte ens gissa än.

driver_losdriften

 

Drivve är längst till vänster i bild:)

Att driva eget företag är tufft för psyket. Efter att ha lagt många år på att bli grym på att rida och lära mig mycket om hästar har man ingen ekonomisk buffert alls, och när man driver eget vet man aldrig hur det kommer se ut framöver. Man har de kunder man har, just då, resten får man jobba för och hoppas på. Så jag blev fast anställd i april 2014. Mycket pendlande, och det företaget jag trodde jag började på, var inte det företaget i verkligheten. Men 2014 blev ändå året då jag hamnade precis där jag ska vara, och fick mitt drömjobb. Jag blev erbjuden platsen som Marknads- och kommunikationsansvarig på Louis De Geer, Norrköpings konsert och kongressanläggning. Efter 4 månader vet jag att jag har massa jobb kvar att göra, men att jag också lever min dröm på arbetsfronten. 2015 ska jag skapa precis det jag vill för företaget, och det ska bli så jävla bra.

ldg_nyar

 

Ett glittrande Louis De Geer bakom Nyårsvandringens eldar

Träningsåret med Frida har varit både utmanande och fantastiskt. Som jag skrivit om här så är förändring något vi måste lära oss hantera. Genom förändring, genom med- och motgång, så skapar vi framsteg, utveckling och framgång. Frida är på väg framåt igen, det händer grejor i ridningen och det ska bli sjukt kul att se vad som händer 2015 utifrån vad som händer nu. Viggo, den älskade ponnyn som gett så mkt, har en ny familj och ett bra hem. Och 2014 såg jag en liten skimmel på Hästnet, långt innan häst egentligen skulle köpas. En liten skimmel som fick ngt att klicka i mig och härliga Wyglers förstod att det var läge att åka och titta. Så Frida, Jessica och jag packade in oss i bilen och drog till Skåne. Det är något vi aldrig kommer ångra för den lilla skimmeln var Chickidicki. En sådan underbar häst! Hon har gått in i hårdare vinterträning nu, vi hjälps lite åt att rida henne så jag kan polera på rakriktningen och nu när Frida är sjuk behövs ridhjälp i vilket fall. Att se unghästarna utvecklas är så kul, och att se Chickan utvecklas vidare som hopphäst, ska bli en häftig resa! Göteborg 2016?

hoppning_sond3

 

En fantastisk häst! Och världens goaste!

Hejdå 2014 – jag kommer aldrig att glömma dig! Och hej 2015 – vi ska ha så jäkla kul ihop!

1 Comment

  1. Fina Drivve! Vad mysigt det ser ut!

    Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *