Upptagen dator :o

Japp, får köra ett kort inlägg från telefonen:) Min karl sitter och fixar med ett grafiskt element som vi ska ha genomgående i allt till bröllopet. Ja, vi ska gifta oss i augusti och håller på och knåpar på Save the date och inbjudan. Pirr, pirr och wiiie!

I alla fall, imorgon ska jag ut och kika när Frida tränar för Johan. Han har som en jullovsträning på Kullen där Frida står. Johan är bra och det är kul för Frida att vara med stallgänget. Och man blir ju alltid lite extra inspirerad när man är med på något nytt!

Jag hänger på och kollar, för dels vill jag kunna diskutera likheter och eventuella olikheter i det Johan tar upp, dvs våra lika/olika system, med Frida, dels är det bra att kunna följa upp vad de gör imorgon på nästa träning och sen är
det alltid kul att titta på träningar. På tränarutbildningen ingår att man tittar på ett stort antal träningar med A-tränare och för en loggbok där man analyserar träningarna utifrån ett visst mönster. Superintressant!

Efteråt ska vi ha fika med planering för 2015 och framförallt första halvåret. Mysigt och viktigt att snacka ihop sig så att alla i teamet skriver på samma berättelse så att säga.

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *