Hur dålig kondis?

Åkte ut till Drivve idag, borstade och fixade, hade på sadel. Sedan gick vi upp till skogsbackarna i hagen med bara grimma o grimskaft och gick upp och ner, upp och ner. Alltså, jag typ dog efter ett tag – herre vad jobbigt. Känns skönt att ha kommit igång med träning igen, för det behövs helt tydligt. Vill så gärna komma ut en sväng på morgonen innan jobbet, men det är så isigt på vägarna. Vi har en perfekt slinga på 3,5 km grusväg för morgon motion så jag ska nog kika på ett par Icebugs. De borde ju vara sjukt bra att ha i stallet också – tänk hur farligt det egentligen är att leda in hästar på isgatan utan någon egen skärpning. De har ju broddar o vi ofta inget. Så även om skorna är dyra, kan de nog vara värda investeringen.

Så till det här med nervösa dressyrhästar…. Här är ingången till Drivers o co ligghall. Funkar perfekt för att hålla blåst o kyla ute. Den superduperstammade dressyravlade killen sätter ner huvudet och plogar in som ingenting:)

driver_ingangligghall

2 Comments

 1. Det är sååå roligt att läsa om Drivve tycker jag (jag är ju inte alls partisk här…. 😉 ) ! Mera bilder!

  Reply
  • Ska fota:)
   /M

   Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *