Baltic Cup

För nästan exakt ett år sedan var jag nere i Flyinge och tävlade med Shafts Lightening Jack. Baltic Cup är en internationell tävling med startande från framförallt Sverige, Danmark, Finland och Norge. Förra året gick första omgången i Flyinge vilket den även gör denna helg i år.

Jag skulle så gärna vilja vara där och tävla. Känslan när jag tävlade i det Svenska laget i nationshoppningen och när jag gick in och startade min största och första Grand Prix. Det är känslor som är oförglömliga.

10172679_661138610657758_6031737516393454731_n

 

Det här är sista hindret på den superrundan vi gjorde i MsvA (130cm) Vi hade två små pet den rundan, men rundan var super!

Chickan är på G nu. Jag känner det. Hon blir bara finare och finare och hennes utveckling går bara snabbare och snabbare. Jag hoppas på att snart kunna åka runt i Sverige på de stora tävlingarna och tävla henne!

 

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *