Nu blev jag sugen på att blogga

Hej! är det bra med er? Det var ju ett tag  sedan. Men nu blev jag så sugen på att logga in här igen.

En hel sommar har gått. Jag har slutat 1:an på gymnasiet, jag har delvis flyttat så att jag numera bor i två hem, jag har sommarjobbat som fastighetsskötare, jag har varot på Bråvalla festivalen, jag har varit en vecka i Tyskland hos Stall Witt, jag har varit i Falsterbo en vecka, jag har tävlat-dock väldigt lite mot tidigare somrar, jag har varit på landet i skärgården och i sommartorpet, jag har umgåtts med vänner och firat 7månader med min Oliver.

Ja, jag har gjort mycket. Chickan går från klarhet till klarhet. Det känns som att vi hela tiden hittar en väg framåt som leder till en ny utveckling. Desto mer träning hon får så blir hon allt mer stark i kroppen och hennes riktiga kvalitéer visas allt mer. Vi ska kämpa på och ta oss framåt.

Nu har precis 2:an börjat för mig. Jag läser extremt mycket kurser som tar mycket tid, vilket innebär att det här blir ett riktigt pluggår för mig. Däremot har jag färre kurser i trean vilket ändå känns skönt.

Jag har lite idéer för hur jag skulle vilja ha min blogg/hemsida. Får se vad som händer. Jag är dock sugen på att komma igång att blogga lite då och då när jag har tid!

Min tanke är att börja berätta lite om sommaren i olika inlägg 🙂

IMG_2780

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *