Tyskland

I sommras var jag och Emelie nere och hälsde på i Tyskland. Detta var andra gången och exakt lika underbart roligt och lärorikt som gången innan! 

Vi red mellan 3-6 hästar varje dag. Vissa dagar fick vi ansvaret att vara själva på gården tillsammans med hästskötaren Elvira, och rida. Det är som att leva i en dröm där. Vacker omgivning, trevliga människor, mycket ridning och superhästar! 

Samtidigt som vi var där så deltog vårt stall i en aktion av både ridhästar, de flesta mellan 4-7år och föl. När vi var där var visningen av hästarna samt mängder av provridningar. Det blev mycket farande till och från Hamburg. Det var bland annat därför som vi fick ansvaret att vara själva på gården. 

Själva visningen var vi med på. Vi gjorde iordning de fyra ridhästar som Alex och Marten visade upp. Allt var väldigt fint och välordnat och det var en rolig upplevelse att få vara med på en sådan här sak. Någon dag efter att vi åkt hem var själva aktionen. 

  

4årig hingst  
5årigt sto  

6årig valack  

Emelie på 7årig valack och jag på en 11årig hingst som går 150hoppning  

Det är så underbart vackert!   
    
   

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *