Men tjaaa !

Jag är precis hemkommen efter en helg i Sundbyholm!
Vi åkte ner torsdag kväll och jag startade fredag- lördag. Skulle även ha startat idag men sen hade hon en liten svullnad på ena bak igårkväll. Troligen ingen fara då hon varken ömmar eller markerar. Men jag vill inte riskera något. Samtidigt har hon skött sig väldigt bra i helgen, och bara hela grejen med meeting är ju lärorikt för henne.

Fredag:
Hon var lite försiktig. Sundbyholms bana är rätt stor och mycket att titta på. Men somsagt hon var lite spänd och lyfte på tassarna lite extra. Jag drabbades av Chickans försiktighet och red inte på så mycket fram som jag ska. Jag borde ha övertygat henne om att det inte var farligt. I vilket fall var hon felfri till sista kombinationen. Hon hoppade runt och väldigt bra på oxern in, med den normala galoppen vi hade in klarade hon inte att nå fram till räcket. ( Det var väldigt långt byggt i kombinationerna den här helgen). I vilket fall typ snubblade hon på räcket ut. Vi fick ta om och då petade hon oxern då hon var spänd. Synd och en dålig avslutning på ändå en ok runda.

Lördag:
Jag red fram lite tuffare, med mycket övergångar för att få henne att lyssna på skänkel och gå fram. Rundan var betydligt bättre. Hon rev 1an. utan anledning typ. Vet inte om hon var tillräckligt vaken. Rundans ”two stars” är att 1. hon var betydligt mer avslappnad och hoppade bättre 2. Hon nådde aldeles utmärkt på alla långa avstånd. 29.5m, 33m, 26m. Rundans ”wish” är att hon inte nådde helt i två kombinationen idag heller. HEM O TRÄNA PÅ LÅNGA AVSTÅND I KOMBINATIONER!

Jag är överlag väldigt nöjd med henne och det är så lärorikt för henne att komma ut på större banor. Hon bevisar att 120 inte är några problem överhuvudtaget för henne. Det handlar bara att sätta jobbet mellan hindren nu.

IMG_0069_previewJa somsagt hon lyfter på tassarna

 

5 Comments

 1. Snyggt jobbat Frida! /Kram
  Morfar

  Reply
 2. Du är som alltid så klok och förståndig! Bra jobbat!
  Kram <3

  Reply
 3. Shit vad hon flyger!!
  Dock måste jag ju säga – det kanske inte var så bra att lägga upp den där bilden där det klart och tydligt står på den att det är förbjudet att lägga upp bild med vattenstämpel på hemsidor.. Jag som fotograf tar lite illa upp för man lägger ner extremt mycket tid på att fota, och sen att folk bara snor bilder utan att betala är ingen bra stil 🙁

  Reply
 4. Hello! Nice blog 😀

  Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *