Fredag!

Äntligen fredag! Jag tog lite sovmorgon i morse, har ändå jobbat klart med veckans skolarbete. Sov dåligt inatt. Oliver väckte mig inatt av att jag var svinvarm och heelt genomsvett. Aldrig hänt mig förut att jag vaknat upp i stress. Ingen aning om vad jag drömde om, men läskigt var det. Har huvudvärk idag..

Idag börjar pappas vecka så han hämtar upp mig efter skolan och så åker vi till Chick. Sover nog hos Oliver ikväll. På söndag har vi utsläpp och så ska vi upp til Stockholm en sväng.

Ha en bra Fredag allihopa!

  
Förresten! De här svarta mattorna är nya. Tycker dom är svinbra, låter inte alls lika mycket när de kliver omkring och blir dessutom inte halt. Det ända negativa är väll att det är lite krångligt att soppa runt om, men det funkar. 

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *