För mycket att göra- får inget gjort

Ni har säkert varit i ett läge när det  är massor av småsaker som ska göras. Man skriver en lista med allt, men bara tanken på allt som ska göras gör att inget blir gjort. Där är jag nu. Massor av saker i skolan. Inte några stora saker men en massa smått, som måste göras. Typ läsa bok, räkna matte och skriva på uppdrag i idrotten mm. Min syrra fyller år i morgon och present är inte köpt än. Måste smita ifrån skolan på lunchrasten.. Körlektion direkt efter skolan. Farmor hämtar mig där och kör mig direkt till Åby där pappa står redo med Chickan för pay and jumpen. Körteorin måste jag rappa upp med men det tar så lång tid.. Phuu.. Bästis 18års fest på fredag och Valborg som måste planneras på lördag. Har inte ens hunnit planera till fredag än.. På torsdag är det nationella i engelska som måste förberedas och efter det ett roligt möte, som även det kräver planering. Ja ni fattar. Jag har lite smått panik över allt och får inget gjort… 

Och mitt uppe i all kalabalik får jag ett sms från en av mina bästa vänner som fått ett extremt , fruktansvärt besked om sin bästavän och tävlingskompis. Jag stannar upp och undrar varför jag stressar runt. Man borde uppskatta allt man har, då allt kan gå förlorat så snabbt. Du vet vem du är och jag tänker på dig! <3 

Sötaste älsklingen <3 

Igår red vj i 30-40 min i skritt i skogen. Avslutade med 15-20 min på banan. Hon var så otroligt fin att jag inte ville rida mer. Avslutade när det var som bäst! Skrittade av med Tilde på vägarna. 

Nu ska jag återgå till skolarbetet. Ha en fin dagn 

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *