wow 

Wow vilken underbar helg jag haft! Massa firande med både kompisar och släkt. Uppskattas såå mycket och TACK TILL ALLA INBLANDADE OCH FÖR ALLA GRATTULATIONER!

Jag somnade gott igår ska jag säga. Sov lääänge i morse. Vaknade upp hemma hos Oliver som själv var på jobbet så jag käkade mysig söndagsfrukost med hans familj! Sen åkte jag och mamma till horse show och tittade på 150 hoppning och 140 hoppning med moster. Blir så så taggad av att titta!! Åkte direkt till stallet och red Chickan i ridhuset, hon var en dröm idag. Ni vet på och taggad. Allerta ben och bakben som bara trampar på. Hon var mjuk och fin i munnen och extremt lydig. Jag hade henne perfekt mellan hand och skänkel! Älskar den hästen! Kan inte säga det för många gånger alltså. 

Nu ska jag fira min bästa mamma på mors dag. Älskar dig mamma <3 

Farfar

Morfar

1 Comment

  1. Älskar dig mitt ❤️
    Tack för fint firande på Mors Dag❤️

    Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *