Helt hype

Vaknade upp helt hype och nästan stressad. Back to reallity kände jag direkt 😛 men nu har jag legat vid en strand och latat mig i nästan två veckor. Jag har överskott av vila och blir nästan bara stressad av det. Vill ha något att göra, typ NU. Den känslan vaknade jag med i morse kl.8 när Oliver drog till jobbet!

Min plan för dagen är att åka ut och rida Mille nu på förmiddagen. Lär bli en utmaning, han är svår, men jag ska försöka komma ihåg alla Tyras tips! Vid 14.00 ska Hanna och jag till frissan. Vill fräsha upp håret lite inför skolan börjar! Ikväll åker jag ÄNTLIGEN ut till min prinsessa, Chickan såklart. Malin ska visa upp lite jobb som hon gjort nu när jag varit borta! GULD värt! Är så sugen på att rida själv. Men får troligen stå på backen idag. Den som väntar på något gått väntar aldrig för länge 😉 

Ni får ännu ett smakprov av bild från Spanien! Tagit så fina bilder, utsikten är fantastisk!!

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *