Drömträning 

Igår hoppade jag Chickan lite inför fredag med mammas hjälp. Malin chickade över banskiss och berättade hur hon tänkte med övningen. På ena långsidan hade vi en 4kombination, räcke, oxer, oxer, räcke. Byggt så att man kan komma åt båda håll och med en mjuk markbom mellan. Sedan byggde vi upp ett räcke snett igenom och en oxer. Hon var superfin i kombinationen som vi i slutet höjde oxrarna till 120, räckena in och ut var alltid 1m. De andra två hindrena använde jag mer för egen känsla mot hinder. Jag har ju varit borta i 2veckor =ingen ridning, och innan det så hoppades hon inte så stort på över 2 veckor. Men känslan var så bra och hon hoppade otroligt bra. Värsta avstampet och ryggtekniken att jag flertalet gånger tappade balansen 😉 

Vill ni ha film?


Tur hon är fin iaf 😉 

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *