Vilken helg !

Blandad helg med party, massa vänner, OS silver och hästar. I morgon är första riktiga skoldagen, alltså enligt schemat och jag är sugen på det!

Vilken galen bra prestation Peder har gjort tillsammans med All In under OS. Ett ynka tidsfel på, vad är det, 4 rundor? Helt galet. Han är verkligen en enorm förebild för mig. Bara sättet de jobbar med hästarna, amazing!

I fredags bjöd jag hem ett helt gäng med vänner, hehe närmare 20 pers. Vi hade verkligen svinroligt. Jag är lite sliten nu såhär efter 😉

Idag reds Mille och Chickan longerades. Så fina båda två. Mille känns bara finare och finare för varje dag jag rider. Underbart. Chickan gick med snodd och jobbade på fint. Vår nya ”taktik” är att jobba henne från marken varannan dag. Alltså vid hand, longering eller tömmar. Vårt mål med det är att få en mer avspänd rygg på henne.

14087675_596831033857367_1193578779_o

Ha en mysig söndagskväll. I morgon är det måndag! Ny vecka med nya möjligheter. (jag har massa spännande som händer) !

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *