Min bil är trasig = katastrof

Åhh, skulle svänga förbi Hannas skola på min håltimme och skjutsa hem henne och köpa mat. Så funkar inte min kära bil. Blev så ledsen då. Men morfar och mormor ryckte ut och ska hjälpa mig att fixa den. STORT TACK!

Som tur var hade mamma inte tagit sin bil till jobbet idag. Vilket är lite konstigt för hon gör alltid det.. MEEEN vi kunde iaf låna den och köpa mat och så kunde jag låna den till eftermiddagen. För efter skolan åkte jag till stallet. Mockade och tog in Chickan och hennes granne Svante. Så bra väder att de fick gå ute till strax efter 4! Fixade allt annat i stallet och longerade sedan Chick med snodden. Ville att hon skulle få sträcka ut ryggen i lugnt jogg efter gårdagens tuffa träning.

Efter det skulle jag till Mille men han har tappat en sko igen. Så åkte ut till Frida och Troy och tränade dem lite. Alltid så mysigt att träffa Frida och Malin. De fick hoppa serier idag och var så duktiga. Åkte sen till Mille och pysslade med honom länge. Borstade och masserade rygg.

NU är jag hungrig och kasslergratäng står på matsedeln. Ska bara in och duscha först.

ANF_3937

Har förresten fått bilderna från fotoshooten för Star Rider. Här är ett smakprov. Vill ni se fler? 😉

 

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *