Hoppträning 7 september

Hoppträningen i onsdags bestod av sex räcken. De utan markbommar var hela tiden låga. Typ 40cm medan de med markbommar höjdes hela tiden. Övningen gick ut på att rida in på räcket i galopp, flytta skänkelvikning ut till räcket på långsidan och flytta skänkelvikning tillbaka till räcket på kortsidan. Sedan byta varv över räcket snett igenom och rida övningen likadant i andra varvet.

Chickan gjorde det bra. Galet bra med att fixa galoppen. Alltså landa rätt eller byta till rätt själv vilket hon har haft svårt med innan. Hon har hoppat studdsat och kastat sig iväg. Hon var hela tiden lugn, harmonik och arbetsvillig. I slutet höjde Malin upp det vit/blåa räcket till 140 vilket hon klipper så bra, så enkelt, avslappnat och med bra teknik. Hon ger en så galet bra känsla i sprången alltså. Speciellt när hon sätter såna riktiga lyror! Det finns riktiga kvalitéer i henne som jag ser så mycket fram emot att få se mer av i framtiden! LOVE HER!! <3

 

screenshot-2016-09-08-at-12-26-57

Kommentarsfältet fungerar nu!! Så kommenters massor vad ni vill läsa!! <3

1 Comment

  1. Så fin

    Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *