När motivationen faller till botten

Som jag nämnde för er förra veckan så är inte allt helt okej. Så snabbt kan något förändras så mycket. Min motivation faller och blääää. Men nu har jag samlat ihop mig och ska kämpa vidare. Förra veckan sprang Chickan i hagen en hel del innan insläpp. När jag satt upp och red så kände jag direkt att allt inte var helt ok. Kände en skillnad i rytmen och hoppade av och linade några varv. Inget tydligt men om jag verkligen koncentrerade mig så såg jag något annorlunda som hon inte brukar ha. Hon fick vila någon dag och det försvann inte. Vi tog ut världens bästa Linda Söderberg Fång som gick igenom henne ordentligt. Hon var spänd i lite muskler men hon trodde även att det satt i benen. Så ett klinikbesök är bokat nu på onsdag.

Min reaktion är ju såklart, fasan och mitt lilla hjärta klart du ska bli bra. Men vid vidare tankar så känns det inte så speciellt tufft iallafall. Chickan hade en vila inplanerad i vinter, där hon under några veckor får ta det lite lugnare. När jag de senaste veckorna letat febrilt efter tävlingar i höst så har jag liksom inte hittat några som jag känner att jag verkligen vill åka på. Så planen är sådan att hon får sin ”vintervila” nu istället. Vi kollar upp henne på kliniken och behandlar henne om hon nu skulle behöva det och sedan rider igång i slutet på året så hon är fit for fight för en riktig träningsperiod på jullovet. Så att vi till nästa år är helt tävlingsklara till början av året. Det är vår nya plan och den känns riktigt bra. Ibland får man tänka om och helt enkelt göra det bästa av det 🙂

img_6167.jpg

När vi tog silver i DM i sommrars! Vilken säsong hon gjort alltså. Gått från klarhet till klarhet och utvecklats både fysiskt och psykiskt i tävlingsmomentet. Linda berömde hennes kropp. Hon har börjat sätta så bra muskler på hennes långa rygg! Då blir man glad och känner att man gör rätt alla de timmar man lägger på att kämpa och utvecklas!

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *