00.04 piiip

Sen kväll och jag är trött! Fotojobb på dagen och sedan häst. Hann med en kort paus i solen med Jessica, underbart härligt ute.

Stackars Frida, sån jävla otur. Rejält sjuk sedan igårkväll så jag tog hand om hästarnas motion idag. När jag ridit Chickan och badat henne så kom en rapport från Jessica – över 39 grader. Då är det inte ok att tävla. Vi ska stämma av om något mirakel skett under natten imorgon vid 06.30 men vi har redan preliminärt ställt in. Inte sjysst mot varesig Frida eller Chickan att prestera andra gången på tävling tillsammans, när Frida varit och är så dålig. Jag ändrade snabbt planen så Frida skulle känna att det inte var sån katastrof att vara sjuk. Så blir det inget imorgon åker vi till superfina Sundsmåla och hoppar P&J nästa helg istället.

Jag är ändå glad för Fridas inställning. Trots halvt medvetslös hör man henne envist säga; ”Jag tävlar imorgon, det finns något som heter värktabletter”. Så gör vi inte imorgon när hon är såpass sjuk. Men en dag står hon kanske där och ska rida lag i ett mästerskap, eller ska in individuellt på ett sådant. Då kan hon plocka fram det där – ”det finns något som heter värktabletter”. Fighting spirit, bra Frida! Men den behövs inte den här gången – vila och krya.

Check inför eventuell tävling

hickan140328

Badad. Är man skimmel så är man.

ybadadchickan

Kvällsbestyr

ixoputs

1 Comment

  1. Du är bäst Malin tack så mycket för allt!!!

    Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *