Anmälda till Skyryp?

Igår kl.18 släpptes anmälan till Skyryp. Efter 10minuter var det över 350 anmälda. 
Jag som ligger hemma och är sjuk ringde snabbt till mamma som gick in och anmälde.
Idag är hela lördagen full med 350starter och endast fåtal lediga platser på fredag och söndag.
Helt sjukt att man måste hänga på låset när anmälningen tävlingen öppnar, för att komma med.

Nästa meeting med Viggo är iaf i Ljungby. Jag ska hoppa två MSVA där. Efter det har vi intresse anmält till Drammen i Norge. Alla svenskar får inte åka dit, så jag håller alla tummar jag har för att få komma till Norge! Efter det får Viggo en veckas vila från tävling och sedan är det Skyryp med två MSVA, även Chickan ska med då!
I maj är det fullt med stora och viktiga tävlingar. Flera observationstävlingar, vilket innebär att landslagsledningen är där och har koll på ponnyryttarna inför NM och EM. Jag har tex. valt bort Baltic Cup omg.2 i Danmark. Då den ligger helgen mellan Norge och Skyryp. I maj ligger även flera Falsterbokval, varav ett i Skyryp och ett på Majpokalen helgen efter. Även många ridsport ponny cup omgångar går. Jag måste tyvärr välja bort dem. Iaf de som ligger i maj. De går i Msvb och är verkligenen rolig tävling om de röda täckena” Jag var ju så nära ett täcke förra året, men blev nerputtad till en andra plats efter omhoppningen. Det gäller att planera in tävlingar som passar ryttaren och hästen. Jag är väldigt rädd om mina hästar och de får inte gå ”oviktiga” klasser i år, inte klasser bara för att åka och hoppa. Utan de tävlingarna är planerade sedan länge och med mellanrum så att de ska kunna återhämta sig ordentligt emellan. I Maj finns de dubbel bokat med tävlingar i stort sätt varje helg, det gäller att jag väljer de viktigaste tävlingarna för att få störst chans att att med Viggo kvala till de största tävlingarna som till Falsterbo och Friends Arena. Kanske även ett mästerskap som NM? 

1020720_51ee86dce087c35b5eb25634

Viggo på räkanhoppet 2013- så härlig tävling, dit vill jag i år igen!

 

Känns lite läskigt att planera såhär långt i förväg. Vad som helst kan hända fram till dess. Men jag ”tar i trä” och håller alla mina tummar för att både jag och hästarna ska hålla sig fräscha!

/Frida

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *